Våren 2024 och Défi Inter-Alliances

Det händer mycket under april! Styrelsen hoppas att du har möjlighet att delta i föreningens aktiviteter.

Alliance Française d’Upsala anordnar en programkväll i Mallas sal den 10 april, en filmkväll på Slottsbiografen den 11 april samt en frukostträff på Kafé Kardemumma den 27 april. Mer information finns i detta nyhetsbrev (här). Du behöver inte föranmäla dig till något av programmen under april.

Under våren och hösten arrangerar Alliance Française en tävling ”Le Défi – Utmaningen” som är öppen för alla medlemmar. Tävlingen består av en digital frågesport på franska om fransk kultur där medlemmar i Alliance Française tävlar mot varandra. I år kommer tävlingen att genomföras i olika omgångar under våren med en internationell final under hösten för dem som vunnit deltävlingarna. För att delta ”Le Défi – Utmaningen” behöver du anmäla ditt intresse senast den 15 april genom att anmäla intresse till uppsala@alliancefr.se. När du anmält dig får du datum för de olika deltävlingarna och praktisk information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *