Philippe Katerine i Stockholm

Franska Institutet presenterar  Philippe Katerines verk i Stockholm (för första gången utanför Frankrike och i Norden) med en utställning som pågår till och med den 19 maj på Stadsgårdsterminalen, med titeln ”Philippe Katerines Mignonisme, One Month in Stockholm”, samt ett liveframträdande av konstnären den 17 maj.

Mer information om det fullständiga programmet finns på IFS hemsida.

Med anledning av detta erbjuds l’Alliance française d’Uppsala exklusiva kampanjkoder för utställningen och Philippe Katerines performance den 17 maj: kontakta oss på vår e-postadress uppsala@alliancefr.se för att få dem.

Foto: Stéfan Le Dû – Eget arbete, CC BY-SA 2.5, commons.wikimedia.org

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *