Torsdag 15 oktober kl 19 – webinarium

Webinar med Valérie Dobremel

Ursprunget till science-fiction i den franska litteraturen.

Science-fiction är idag en genre mer och mer populär men förblir fortfarande underskattad och mindre erkänd och ofta betecknad som en genre av lägre klass. Upptäck de första verk som förde samman vetenskap och litteratur i franska och frankofona sammanhang. Låt oss se tillsammanshur science-fiction påverkade litteraturen och vår vår värld.

Torsdag 15 Oktober Kl 19.00
Klicka här för att delta!

Inte medlem? Du är varmt välkommen som ny medlem!

Conférence-webinaire  avec Valérie Dobremel

La science-fiction est aujourd’hui un genre de plus en plus populaire mais reste encore méconnu, et bien souvent qualifié de « sous-genre ». Jusqu’où remontent ses origines ? Découvrez les premières œuvres qui ont fait se rencontrer science et littérature dans le contexte français et francophone. Voyons ensemble comment la science-fiction a influencé la littérature et notre monde.

Le jeudi 15 octobre 2020 à 19h.
Cliquez ici pour participer

Conférence en ligne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *