Programme d’automne 2022!

Bon retour à l’AFU après l’été!

Vi har ett späckat höstprogram här i Uppsala med många olika typer av evenemang både på svenska och franska. En rad av dem äger rum på Storgatan 11, med buffé, och måste förbokas, andra sker i Mallasalen på Uppsala stadsbibliotek och behöver inte förbokas, eftersom de är kostnadsfria och även tillgängliga för allmänheten – de ingår i ett nytt samarbete mellan AFU och biblioteket.

Därtill har vi en rad mysiga Petits déjeuners på Ofvandahls samt ett par härliga filmkvällar på Slottsbiografen. Och så den välmatade Temadagen förstås – se separat sida på hemsidan för program och anmälan!

Redan 7 september har vi dessutom ett extrainsatt föreningsmöte för alla medlemmar på Storgatan 11, då vi behöver lyfta några viktiga frågor med medlemmarna. Buffé serveras.

Se programmet här!