Mes France. Les France de Véronique Simon, de 1961 à 2022.

De Brest à Uppsala en passant par Versailles ou autres lieux, situations et personnages improbables. 

Varmt välkommen till 2022 års första evenemang! Alliance française d’Upsal bjuder in till ett föredrag av Véronique Simon, fransyska i Uppsala född i Bretagne, universitetslektor vid Institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier vid Uppsala universitet, tillika medlem i AFU och ledamot i valberedningen.

Föredraget – « Mes France. De Brest à Uppsala en passant par Versailles ou autres lieux, situations et personnages improbables. Les France de Véronique Simon, de 1961 à 2022. » hålls på franska.

När: Torsdag 20 januari klockan 18:30.
Var: Mallas sal i Stadsbiblioteket. Observera lokaländringen – Storgatan 11 är stängt.

AFU, liksom lokaluthyraren, följer Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer vilket bl a innebär att vi alla måste tänka på att undvika trängsel.

För att närvara vid föredraget krävs giltigt vaccinationsbevis från www.covidbevis.se samt att du kan uppvisa legitimation.

Antalet närvarande är begränsat till maximalt 50 personer och föranmälan är obligatorisk. Tyvärr kan vi inte servera buffé denna gång på grund av rådande restriktioner.

Anmäl dig på denna länk senast söndag 16 januari. Du som ännu inte är medlem kan bli det här.

Du kommer att bli kontaktad om du inte kan delta vid evenemanget på grund av att maxantalet har uppnåtts. Vänligen kontakta föreningens klubbmästare Loke Sandvall Lokesand00@gmail.com om du får förhinder.

Styrelsen för Alliance française d’Upsal