DIGITAL AKTIVITET tisdag 2 juni kl 19

Styrelsen för Alliance française d’Upsal beklagar djupt att det har varit nödvändigt att ställa in så många av vårens aktiviteter. Desto gladare är vi att hälsa er välkomna till en webinar som vi kan erbjuda tack vare vårt samarbete med övriga allianser i Sverige.

Temat för kvällen är så aktuellt det kan bli:
Livet i karantän i Paris.

Föreläsare är Anne-Marie Pauleau. Hon är före detta rektor och har varit biträdande chef för ett CRDP (Centre de ressources pédagogiques)

Hon har också varit franska institutets ordförande och tillika representant för den franska ambassaden.

Använd denna länk (Zoom) för att delta i seminariet:
https://du-se.zoom.us/j/63101393167

Klicka på länken och följ instruktionerna. Om du inte har använt Zoom tidigare kan det vara bra att testa länken i förväg – det kan göras redan nu och man får en liten upplysning om att evenemanget öppnas kl 18.30 2 juni.

Föreläsningen hålls på franska och det blir tillfälle till frågor.
Välkommen till en annorlunda aktivitet!

« Ma vie parisienne en confinement ».

Anne-Marie Pauleau, ancienne attachée de coopération en Suède, voyageait encore, jusqu’à récemment pour animer des formations de professeurs de Français Langue Etrangère (FLE), donner des conférences (AF de Suède automne 2019). La Suède et la France n’ont pas choisi la même approche face au COVID-19. Comment se déroule sa vie de confinée d’Anne-Marie, quel regard porte-t-elle sur ce qui l’entoure? … Ce sera l’objet de la conférence, à distance, du mardi 2 juin à 19h.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *