Lördag 8 februari – ENSEMBLE!

Temadagen lördag 8 februari 2020

Observera

att du för deltagande måste vara anmäld och ha betalt avgiften!

Ekonomikum – hörsal 3
Kyrkogårdsgatan 10, Uppsala
Registrering samt morgonkaffe med croissant
från 09:00 – 09:45

Medverkande i alfabetisk ordning:

Sten Bernhardsson, Olof Ehrenkrona, Gunnar Ekman, Hans Ellegren, Karin Fischer Liddle, Mats Forsgren, Ingmarie Froman, Ulf Johansson Werre, Lena Kåreland, Erik Mellgren, Lars Göran Sundell och Frederic Öberg.

Läs inbjudan här!

Du kan ställa eventuella frågor i nedanstående formulär.

Varmt välkommen!

[contact-form to= »ingrid.ragnarsdotter@telia.com »][contact-field label= »Mitt för- och efternamn » type= »name » required= »1″ /][contact-field label= »Min e-postadress » type= »email » required= »1″ /][contact-field label= »Min telefon » type= »text » /][contact-field label= »Min fråga » type= »text » /][/contact-form]

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *