Föredrag

picknick och Årsmöte

Söndag 27 september kl. 15 bjuder vi in till picknick. I samband med den kommer vi också att hålla årsmöte, eftersom det blev uppskjutet i våras. Vi tänkte att var och en kunde ta med sig det den vill äta eller dricka, och kanske en filt att svepa runt sig. Stolar kommer att finnas.

Plats: Den lilla parken i området Knoppen nära Lugnet. Fin utsikt över Falun utlovas!

 

Vägbeskrivning från centrum: Åk uppför Svärdsjöbacken, sväng till vänster i lasarettsrondellen in på Linnévägen, åk en bit till och sväng sen vänster mot Lustigknoppsvägen. Ta sikte på frisörsalongen Hårfagre. Efter cirka 50 meter ligger parken.

 

Obs – reservplan om vädret blir för dåligt:

Då ses vi i stället vid Högskolan Dalarna, utanför biblioteket. Vi får använda entréhallen för vår picknick och där är det ju gott om plats. Jag meddelar senast söndag morgon 27 september var vi ska ses!