Conférence

Sex år i Paris – en nostalgisk tillbakablick över den snabbt skiftande utvecklingen i Frankrike och Europa: ”La France” en marche

Conférence en ligne le lundi 16 novembre à 17h de Veronika Wand-Danielsson, ancienne ambassadrice de Suède en France : « Sex år i Paris – en nostalgisk tillbakablick över den snabbt skiftande utvecklingen i Frankrike och Europa: ”La France” en marche ».

Conférence organisée par l’Alliance de Stockholm

Lien:

https://stockholmuniversity.zoom.us/j/4980910468Mot de passe pour sécuriser la conférence : 498 091 0468 (à indiquer pour entrer dans la réunion)   La conférence sera en français, mais on pourra poser des questions en suédois.

Veronika Wand-Danielsson kommer bl a att redogöra för det fördjupade bilaterala samarbetet mellan Sverige och Frankrike, men också för den oväntade och omfattande krishantering som präglade hennes tid i Paris. I somras flyttade Veronika Wand-Danielsson hem till Sverige efter sex år som ambassadör i Frankrikes huvudstad. Hon är numera placerad på UD i Stockholm som chef för Amerikaenheten.